Toimitus koko Etelä-Suomen alueelle 

Sepeli edulliseen hintaan Uudellamaalla

Toimitamme sepelit kalliolouhokseltamme Lopen Läyliäisistä. Kuljetamme eri sepelilaadut joustavasti ja nopeasti koko etelä-Suomen alueelle. Asiakkaamme ovat yksityisiä, kuten omakotitalon rakentajia, sekä yrityksiä. Sepelimme ovat CE-sertifioituja.

Toimitus

Sepelimme on murskattua kiviainesta, joka on louhittu omalta kalliolouhokseltamme. Sepeli on murskattu ja siitä on seulottu aivan hienoin aines pois. Sepelin toimitushinta kohteeseen riippuu olennaisesti kuljetusmatkasta ja sen pituudesta sekä toimitettavan kalliomurskeen määrästä. Soita meille, niin laskemme sinulle tarjouksen. Saat hinnan usein jo saman puhelinkeskustelun aikana.

Erillistä noutomyyntiä meillä ei ole. Pyrimme myös sesonkiaikana toimittamaan murskeet kohteeseen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

040-8379839

 

sepeliä edulliseen hintaan uudellamaalla

Hiekoitussepeli

Meiltä saatavana myös hiekoitussepeli 4-8mm. Hiekoitussepeli 4-8 mm on kalliosta murskattua ja seulomalla jalostettua kiviainesta, jonka raekoko on halkaisijaltaan 4-8 mm. Hiekoitussepeliä käytetään teiden, pihojen ja käytävien liukkauden estoon pitoa tuomaan. Koska sepelimme on kivenlaadultaan kovaa, sepelin kulutuskestävyys on erinomainen. Näin ollen hiekoitussepelikään ei jauhaannu auton renkaiden alla aivan hienojakoiseksi tuotteeksi. Tämä vähentää merkittävästi maantiepölyä keväisin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Sepelit nopeilla toimituksilla

Maisemasepeli

Meiltä saatavana myös maisemasepeli 32-63mm. Maisemasepeli 32-63mm on kalliosta murskattua ja seulomalla jalostettua kiviainesta, jonka raekoko on halkaisijaltaan 32-63mm. Tätä sepeliä voidaan käyttää esimerkiksi pengerryksissä.  

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Ominaisuudet ja käyttötarkoitus

Pienempirakeinen sepeli 8-16 mm on kalliosta murskattua ja seulomalla jalostettua kiviainesta, jonka rakeet ovat halkaisijaltaan 8-16 mm. Sepeli 8-16mm läpäisee hyvin vettä ja on routimatonta materiaalia. Näin olen sepeli 8-16mm on yksi pohjarakentamisen tärkein murskelaatu, jota käytetään etenkin rakennusten sisäpuolisissa täytöissä ylimmäisenä kerroksena. Sepeli 8-16 mm on nimittäin ainoa mursketuote sepeli 16-32mm lisäksi, jota voidaan käyttää kapillaarisen vedennousun katkaisemiseen. Tämä on erittäin tärkeää, jotta vedennousu rakennusten perustuksiin ei pääse aiheuttamaan kosteusvaurioita. Hyvän vedenläpäisykykynsä vuoksi sepeli 8-16mm sopii loistavasti myös salaojituksiin, jätevesijärjestelmien imeytyskerroksiin ja rakennusten sokkelien vierustoihin. Sepeli 8-16mm:ta voidaan käyttää myös koristekatteeksi pihan istutuksiin. Suurempirakeinen sepeli 16-32mm on kalliosta murskattua ja seulomalla jalostettua kiviainesta, jonka rakeet ovat halkaisijaltaan 16-32mm. Sepeli 16-32mm läpäisee hyvin vettä ja on routimatonta materiaalia.

Näin olen sepeli 16-32mm on yksi pohjarakentamisen tärkein murskelaatu, jota käytetään rakennusten sisäpuolisissa täytöissä. Sepeli 16-32mm on ainoa mursketuote sepeli 8-16mm lisäksi, jota voidaan käyttää kapillaarisen vedennousun katkaisemiseen. Tämä on erittäin tärkeää, jotta vedennousu rakennusten perustuksiin ei pääse aiheuttamaan kosteusvaurioita. Hyvän vedenläpäisykykynsä vuoksi sepeli 16-32mm sopii loistavasti salaojituksiin ja jätevesijärjestelmien imeytyskerroksiin sekä imeytyskenttiin karkeana sepelinä.

Lue myös kalliomurskeesta ja kivituhkasta!

Sepelin hinta Uusimaa - Keto-Rakennus Oy

Copyright 2018 © Keto-Rakennus Oy