Maanrakennustyöt ammattitaidolla

Maanrakennus

Haluatko, että kokenut ammattilainen auttaa sinua projektisi valmiiksi saattamisessa ? Haluatko, että työt tehdään projektin kannalta järkevästi, aikaa tai materiaaleja tuhlaamatta ? Jos olet samaa mieltä, ota meihin yhteys. Teemme ammattitaidolla uudisrakennusten pohjatyöt aina pohjan avauksesta pihan viimeistelyyn asti. Teemme myös pihankunnostuksia sekä salaojien- ja jätejärjestelmien kaivuita ja saneerauksia. Tarvittaessa saat meiltä myös talon perustusten teon harkkomuurauksella erillisen sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy rohkeasti tarjouksemme!

Soita 050 547 8797

Kaivonkoneessamme on 3D -järjestelmä. Kehittyneen 3D -tekniikan ansiosta kaivaminen on nopeampaa ja tarkempaa, sillä piirustukset ja rakennusten korkokuvat ovat koko ajan reaaliajassa kaivinkoneenkuljettajan käytössä. 3D-koneohjaus perustuu RTK-GNSS -sateliittipaikannukseen ja järjestelmällä saavutetaan senttimetriluokan tarkkuus. 3D -koneohjauksella kaivinkoneesta tulee itsessään tarkka mittalaite. 3D -järjestelmän käyttö poistaa myös ylimääräiset tarkistusmittaukset rakennuksen paikan suhteen. 3D -tekniikan hyödyntäminen kaivinkoneessa tehostaa maanrakennusprosessia, mahdollistaa entistä tasalaatuisemman työn koko työmaan osalta ja mahdollistaa tarkemman tiedon materiaalimenekistä. Materiaali- ja kuljetuskustannukset voivat jopa pienentyä, kun ei turhaan tehdä ylikaivettuja maaleikkauksia, ei synny turhien maa-ainesten poisvientiä eikä tarvita turhia lisämaa-ainestilauksia.

3D -järjestelmä auttaa kaivinkoneenkuljettaa erityisesti sateella tai pimeässä tai muutoin haastavissa olosuhteissa. 3D -järjestelmä tekee jo entisestään ammattitaitoisesta kaivinkoneenkuljettajastamme erinomaisen.

Päätoimialueena Kanta-Häme ( Riihimäki-Loppi) ja Uusimaa (Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Vantaa ja Helsinki).

Lopen alueella on vuosien varrella tehty useampia omakotitaloprojekteja valmiiksi samoin Hyvinkään Kytäjän kylän uusilla asuinalueilla. Keto-Rakennus Oy on ollut mukana rakentamassa useampaa talon pohjaa ja piha-aluetta Kytäjän Isonkylän ja Ollilanpuiston alueelle. Alueet sijaitsevat Kytäjärven rantamaisemissa, Kytäjä Golfin lähellä.

Tällä hetkellä Keto-Rakennus Oy on mukana rakentamassa Vantaan Kivistöön useamman omakotitalon kokonaisuutta. Vantaan Kivistö on tällä hetkellä erittäin nopeasti kasvava asuinalue Hämeenlinnanväylän lähellä.

Maanrakennus  Maanrakennus

Katso lisää kuvia työmaalta

Kuvia kohteista

Copyright 2018 © Keto-Rakennus Oy