Kivituhkalla viimeistelet pihasi ja pohjustat kivetykset

Kivituhka

Kivituhkalla viimeistelet pihasi helposti ja kivituhka on ehdottomasti paras tuote erilaisten kivetyksien pohjustamiseen. Kivituhkamme on kalliolouhoksestamme murskattua hienojakoista kiviainesta, joka on raekooltaan 0-4 mm tai 0-8 mm. Väriltään oman kalliolouhoksemme kivituhka on tumman harmaata, märkänä väri on lähes musta. Kivituhkan väri voi hieman vaihdella tuotantokerrasta riippuen.

Toimitus

Toimitamme kivituhkaa Lopen Läyliäisistä omalta kalliolouhokseltamme. Mursketuotteet toimitetaan koko eteläisen Suomen alueelle nopeasti ja joustavasti sekä yksityishenkilöille, kuten esimerkiksi omakotitalon rakentajille, että yrityksille. Kivituhkan hinta toimitettuna kohteeseen riippuu ensisijaisesti toimitettavasta määrästä ja kuljetettavan matkan pituudesta. Ota yhteyttä ja soita meille, niin voimme laskea sinulle tarjouksen. Saat tarjouksen haluamastasi tuotteesta ja toimituksesta useimmiten jo kyseisen puhelinkeskustelun aikana.

Soita ja kysy rohkeasti tarjouksemme!

040-8379839

Erillinen noutomyynti ei kuulu palveluumme. Lähtökohtainen toimitusaikamme myös sesonkiaikana on 1-3 päivää tilauksesta.

 

Kivituhka edullisesti perille toimitettuna

 

Hyvä asennus ja saumausmateriaali

Kivituhkaa käytetään pihalaatoitusten, luonnonkivien, liuske- ja pihakivien asennusmateriaalina. Lisäksi kivituhka on oiva materiaali eri kivituotteiden saumausmateriaaliksi. Kivituhkaa voidaan käyttää myös tasoitekerroksena pihakivien ja laattojen alla.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kivituhka nopeilla toimituksilla

 

Helppohoitoinen pihamateriaali

Tiivistetty kivituhkakerros ei läpäise juurikaan vettä. Kivituhka-alue on siis helppo pitää siistinä. Kivituhka-alue on myös syksyisin helppo haravoida pienirakeisen kiviaineksen takia. Kivituhka sopii mainiosti reunustamaan nurmikoita ja pihan kulkureittien päällysteeksi.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Käyttötarkoitus ja ominaisuudet

Kivituhkaa käytetään pihalaatoitusten, luonnonkivien, liuske- ja pihakivien asennusmateriaalina. Lisäksi kivituhka on oiva materiaali eri kivituotteiden saumausmateriaaliksi. Kivituhkaa voidaan käyttää myös tasoitekerroksena pihakivien ja laattojen alla. Kivituhka-alue on helppo levittää ja tasoittaa ja näin luoda hyvä pohja isommillekin kivialueille. Kivituhka muodostaa tiiviin päällysteen pihalle jolloin rikkaruohot eivät kasva siinä kovin hyvin. Kivituhka tiivistyy helposti täryttämällä ja kastelemalla tiivistymistä voidaan vielä edesauttaa. Tiivistetty kivituhkakerros ei juurikaan läpäise vettä. Kivituhka-alue on siis helppo pitää siistinä. Kivituhka-alue on myös syksyisin helppo haravoida pienirakeisen kiviaineksen takia. Kivituhka sopii mainiosti reunustamaan nurmikoita ja pihan kulkureittien päällysteeksi. Piharakentamisessa kivituhkan kerrospaksuuden tulisi olla vähintään 5 cm. Kuivana kivituhka pölyää hieman ja voi kulkeutua sisätiloihin kenkien mukana. Kulutuskerrokseksi kivituhkaa ei suositella sellaisenaan, koska sadesäällä se saattaa liettyä. Myös sade voi rinnealueilla kuljettaa kivituhkaa alaspäin. Esimerkiksi rinteessä olevan kulkukäytävän porrastaminen auttaa kivituhkaa pysymään paikoillaan. Kivituhkakerroksen alle kannattaa tietyissä paikoissa laittaa oman kalliolouhoksemme kalliomurske 0-16mm tai kalliomurske 0-32mm. Voit tilata Keto-Rakennus Oy:tä samalla kertaa kaikki maa-ainekset piharakentamiseen nopealla toimituksella. Olemme rakentaneet useamman piha-alueen mm. Isokylän ja Kytäjän Ollilanpuiston alueelle, jossa olemme käyttäneet useita kalliolouhoksemme tuotteita rakentamisen eri vaiheissa. Laadukas ja tyylikäs rakennus vaatii rinnalleen laadukkaat tuotteet! 


Kivituhka & kuljetuspalvelut

Teemme maa-ainesten kuljetuksia Etelä-Suomen alueella. Teemme myös koneensiirtoja pienellä täysperälavetilla. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan juuri sinulle sopiva tilauskohtainen hinta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Copyright 2018 © Keto-Rakennus Oy