Kalliomurske toimitettuna
koko Etelä-Suomeen

Kalliomurske - Kysy hinta

Kalliomurske tulee omalta kalliolouhokseltamme, joka sijaitsee Lopen Läyliäisissä. Toimitamme mursketta koko Etelä-Suomen alueelle joustavasti ja nopeasti. Asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä - omakotitalon rakentajia kuin yrityksiäkin. Kalliomurskeemme ovat CE-sertifioituja. Meiltä saat erittäin kilpailukykyisen hinnan, joka riippuu tilauksen määrästä ja kuljettavasta matkasta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kalliomurskeen ominaisuudet

Kalliomurskeet sopivat hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kalliomurskeemme on omalta kalliolouhokseltamme louhittua murskattua kiviainesta. Murskauksen jälkeen kalliomurske on seulottu haluttuun raekokoon. Valikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat murskelaadut rakentamisen eri vaiheisiin. Kysytyimpiä murskelaatuja ovat 0-16mm, 0-32mm ja 0-56 mm kalliomurskeet sekä sepeli 8-16mm ja sepeli 16-32mm. Kalliomurskeemme väri on tasalaatuisen tumman harmaata ja sopii hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta kalliomurskeemme väristä ja se on erittäin suosittu.

Kalliomurskeen hinta riippuu ensisijaisesti kuljetettavan matkan pituudesta sekä toimitettavasta kalliomurskemäärästä. Soita tai laita viestiä niin laskemme henkilökohtaisen tarjouksen juuri sinulle! Usein saamme annettua hinnat asiakkaalle yhden puhelinkeskustelun aikana. Meillä ei ole erillistä noutomyyntiä. Lähtökohtaisesti pyrimme sesonkiaikanakin toimittamaan tuotteet asiakkaalle 1-3 päivän sisällä tilauksesta.

Soita ja kysy rohkeasti tarjouksemme!

Soita tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella ja kysy kalliomurskeen hinta:

040-8379839


Eri kokoista kalliomursketta käyttötarkoituksen mukaan

Kalliomurskeittemme kivenlaatu on kovaa, joten kulutuksen kestävyys on erittäin hyvä ja kantavuus on myös paljon parempi kuin soramurskeella. Monet rakennusluvat voivatkin nykyään jo edellyttää kalliomurskeen käyttöä juuri paremman kantavuuden takaamiseksi. Älä siis tingi laadusta vaan valitse tiukatkin laatuvaatimukset täyttävä kalliomurskeemme. Kalliomurskeita käytetään yleisesti pohjarakentamisessa ja teiden kunnostamisessa. Alla on kuvattu eri murskelaatujen soveltavuutta rakentamisessa.

Kalliomurske edulliseen hintaan

 

Pohjustukseen ja pihaan pintamateriaaliksi

0-16mm kalliomurske soveltuu loistavasti erilaisten rakennusten pohjamateriaaliksi ja myös pihaan ja pihateiden pohjaksi. Murske on routimatonta materiaalia joka on erittäin tärkeä ominaisuus pohjarakentamisessa. 0-16mm mursketta käytetään myös teiden ja piha-alueiden pintamateriaalina, sillä murske tiivistyy erittäin hyvin, eikä se kulkeudu kenkien mukana sisälle kuten hienojakoisempi kiviaines.

Kalliomurske 0-16mm

Keto-Rakennus Oy on Lopen alueella tehnyt useampia metsäautoteiden kunnostuksia, joissa on käytetty omia kalliomurskeita. Asiakkainamme on ollut mm. Metsänhoitoyhdistys, Metsäkeskus, Metsäliitto sekä yksityisiä metsänomistajia. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olemmekin seuranneet teiden kuntoa myös kunnostuksen jälkeen. Teiden kunto on pysynyt pitkälläkin aikavälillä hyvänä, kantavuus on parantunut pehmeissä tienkohdissa ja pinta pysynyt hyvänä. Lähtökohtaisesti tien pohjalla on käytetty 0-32mm tai 0-56mm kalliomursketta ja pintamateriaalina on käytetty 0-16mm kalliomursketta tai kivituhkaa.

kalliomursketta kotiin toimitettuna

 

Rakennusten pohjarakentamiseen

Kalliomurskeen kokoa 0-32mm:tta käytetään erityisesti rakennusten pohjarakentamisessa sillä se parantaa rakenteen kantavuutta. Tämä tuote on ehdoton omakotitalon pohjarakentamisessa ja tien rakentamisessa. 0-32mm murske luo myös hyvän pohjan pihaan erilaisille muille piharakennuksille sekä pihan päällysteille, kuten asfaltille tai kivituhkalle.

Murske 0-32mm on melko karkeaa, joten sitä ei suositella kulutuskerrokseksi. Sen päälle kulutuskerrokseksi suositellaan esimerkiksi 0-16mm kalliomursketta tai kivituhkaa.

Kalliomurske 0-32mm ja 0-56mm

Keto-Rakennus Oy:n murske 0-32 mm on murskattua kiviainesta, jonka rakeet ovat keskimäärin halkaisijaltaan 0-32mm. Murske sisältää myös hienompaa kiviainesta, mikä parantaa rakenteen kantavuutta. Omakotitalon/rakennuksen rakennusluvat voivatkin edellyttää kalliomurskeen käyttöä soramurskeen sijaan, jotta taataan parempi kantavuus. Murske on routimatonta materiaalia, joka on erittäin tärkeä ominaisuus pohjarakentamisessa.


Kokemusta talonpohjien rakentamisesta

Keto-Rakennus Oy on rakentanut useita talonpohjia niin Lopelle, Kytäjän Ollilanpuiston ja Isokylän alueelle kuin Vantaallekin. Omakotitalojen rakentamisessa käytettiin monia yllämainittuja Keto-Rakennus Oy:n omia kalliomursketuotteita niin rakennustenpohjien teossa kuin pihan viimeistelyssä. Kalliomurskeemme väri on tasalaatuisen tumman harmaata ja moni haluaakin juuri meidän mursketuotteita jo pelkästään sen värin puolesta. 

Kalliomurskeen hinta

Meiltä saat erittäin kilpailukykyisen hinnan, joka riippuu tilauksen määrästä ja kuljettavasta matkasta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Saat tarjouksen todennäköisesti jo puhelinsoiton aikana. Meiltä saat myös sepelit ja kivituhkaa.

Pyydä tarjous »

Copyright 2018 © Keto-Rakennus Oy