Toimitus koko Etelä-Suomen alueelle 

Kalliomurske meiltä - takuulla edullinen hinta

Kalliomurske tulee omalta kalliolouhokseltamme, joka sijaitsee Lopen Läyliäisissä. Toimitamme kalliomursketta koko Etelä-Suomen alueelle joustavasti ja nopeasti. Asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä - omakotitalon rakentajia kuin yrityksiäkin. Kalliomurskeemme ovat CE-sertifioituja. Hinta on aina tilauskohtainen, joten yhteydenotto kannattaa, sillä sovimme juuri sinulle sopivan tilauksen ja hinnan!

Kalliomurskeen ominaisuudet

Kalliomurskeemme on omalta kalliolouhokseltamme louhittua murskattua kiviainesta. Murskauksen jälkeen kalliomurske on seulottu haluttuun raekokoon. Valikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat murskelaadut rakentamisen eri vaiheisiin. Kysytyimpiä murskelaatuja ovat kalliomurske 0-16mm, kalliomurskeet 0-32mm ja 0-56 mm sekä sepeli 8-16mm ja sepeli 16-32mm. Kalliomurskeen hinta riippuu ensisijaisesti kuljetettavan matkan pituudesta sekä toimitettavasta kalliomurskemäärästä. Soitathan niin laskemme tarjouksen juuri Sinulle! Usein saamme annettua hinnat asiakkaalle yhden puhelinkeskustelun aikana. Meillä ei ole erillistä noutomyyntiä. Lähtökohtaisesti pyrimme sesonkiaikanakin toimittamaan tuotteet asiakkaalle 1-3 päivän sisällä tilauksesta.

Kalliomurske hinta - Soita ja kysy rohkeasti tarjouksemme!

040-8379839

Kalliomurskeittemme kivenlaatu on kovaa, joten kulutuksen kestävyys on erittäin hyvä ja kantavuus on myös paljon parempi kuin soramurskeella. Monet rakennusluvat voivatkin nykyään jo edellyttää kalliomurskeen käyttöä juuri paremman kantavuuden takaamiseksi. Kalliomurskeita käytetään yleisesti pohjarakentamisessa ja teiden kunnostamisessa. Alla on kuvattu eri murskelaatujen soveltuvuus rakentamisessa.

Kalliomurske edulliseen hintaan

 

Pohjustukseen ja piha-alueiden pintamateriaaliksi

Kalliomurske 0-16mm:tta soveltuu loistavasti erilaisten rakennusten pohjamateriaaliksi ja myös pihateiden pohjaksi. Murske on routimatonta materiaalia joka on erittäin tärkeä ominaisuus pohjarakentamisessa. Murske 0-16mm käytetään myös teiden ja piha-alueiden pintamateriaalina.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

kalliomursketta kotiin toimitettuna

 

Rakennusten pohjarakentamiseen

Kalliomurske 0-32mm:tta käytetään erityisesti rakennusten pohjarakentamisessa sillä se parantaa rakenteen kantavuutta. Tämä tuote on ehdoton omakotitalon pohjarakentamisessa ja tien rakentamisessa. Murske 0-32mm luo myös hyvän pohjan erilaisille muille piharakennuksille sekä pihan päällysteille, kuten asfaltille tai kivituhkalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

KALLIOMURSKE 0-16MM

Keto-Rakennus Oy on Lopen alueella tehnyt useampia metsäautoteiden kunnostuksia, joissa on käytetty omia kalliomurskeita. Asiakkainamme on ollut mm. Metsänhoitoyhdistys, Metsäkeskus, Metsäliitto sekä yksityisiä metsänomistajia. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olemmekin seuranneet teiden kuntoa myös kunnostuksen jälkeen. Teiden kunto on pysynyt pitkälläkin aikavälillä hyvänä, kantavuus on parantunut pehmeissä tienkohdissa ja pinta pysynyt hyvänä. Lähtökohtaisesti tien pohjalla on käytetty kalliomursketta 0-32mm tai kalliomursketta 0-56mm ja pintamateriaalina on käytetty kalliomurske 0-16mm tai kivituhkaa.

Käyttötarkoitus

Kalliomurske 0-16mm:tta soveltuu loistavasti erilaisten rakennusten pohjamateriaaliksi ja myös pihateiden pohjaksi. Kalliomurske on routimatonta materiaalia joka on erittäin tärkeä ominaisuus pohjarakentamisessa. Kalliomurske 0-16mm käytetään myös teiden ja piha-alueiden pintamateriaalina sillä kalliomurske 0-16mm:lla tiivistyy erittäin hyvin, eikä se kulkeudu kenkien mukana sisälle kuten hienojakoisempi kiviaines.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »


KALLIOMURSKE 0-32MM ( ja kalliomurske 0-56mm)

Keto-Rakennus Oy:n murske 0-32 mm on murskattua kiviainesta, jonka rakeet ovat keskimäärin halkaisijaltaan 0-32mm. Kalliomurske 0-32mm sisältää myös hienompaa kiviainesta, mikä parantaa rakenteen kantavuutta. Omakotitalon/rakennuksen rakennusluvat voivatkin edellyttää kalliomurskeen käyttöä soramurskeen sijaan, jotta taataan parempi kantavuus. Kalliomurske on routimatonta materiaalia, joka on erittäin tärkeä ominaisuus pohjarakentamisessa.

Käyttötarkoitus

Kalliomurskeen kokoa 0-32mm:tta käytetään erityisesti rakennusten pohjarakentamisessa sillä se parantaa rakenteen kantavuutta. Tämä tuote on ehdoton omakotitalon pohjarakentamisessa ja tien rakentamisessa. Kalliomurske 0-32mm luo myös hyvän pohjan erilaisille muille piharakennuksille sekä pihan päällysteille, kuten asfaltille tai kivituhkalle. Murske 0-32mm on melko karkeaa, joten sitä ei suositella kulutuskerrokseksi. Sen päälle kulutuskerrokseksi suositellaan esimerkiksi kalliomurske 0- 16mm:tta tai kivituhkaa. Keto-Rakennus Oy on rakentanut useita talonpohjia Kytäjän Ollilanpuiston ja Isokylän alueelle. Omakotitalojen rakentamisessa käytettiin monia yllämainittuja Keto-Rakennus Oy:n omia kalliomursketuotteita niin rakennustenpohjien teossa kuin pihan viimeistelyssä.

Murskelaatujen hinta on tilauskohtaista, joten yhteydenotto kannattaa!

Keto-Rakennus Oy

Kalliomurske hinta - Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Copyright 2018 © Keto-Rakennus Oy